Varumärken

VARUMÄRKEN hos FRONTA

.

J.Harvest & Frost

J.Harvest & Frost

Klassiska skjortor som överträffar din vildaste fantasi. J.Harvest & Frost handlar främst om skjortor – vi lever och andas det. Visst, vi gör andra saker också, men om du letar efter den perfekta skjortan som utstrålar funktionalitet och komfort så letar du åt rätt håll. Och självklart gillar vi att se bra ut också. Vi skapar kläder för alla aspekter av livet. Våra skjortor är inte begränsade till arbetstider eller en fin middagsbjudning då och då.
Nej, vi vill att du ska leva ditt liv fullt ut, utan att behöva byta om till något mindre anständigt eller bekvämare.
J.Harvest & Frost
Orrefors

Orrefors

Orrefors är sedan 1898 förankrat i en skandinavisk designtradition som kännetecknas av tidlös estetik, innovativt hantverk och hållbar kvalitet. Orrefors erbjuder premiumprodukter ritade av namnkunniga formgivare för en designintresserad publik. Glaset och formen är alltid i fokus, med enkelhet, funktion och elegans.
Craft

Craft

Vi får människor att röra på sig. På arenor, gym och löparbanor. I skidbackar och längs skogsstigar. Craft introducerar passform, slitstyrka och fukttransport på den moderna arbetsplatsen för att inspirera medarbetare att ta trapporna, boka fler möten på stående fot och göra träning till en naturlig del av arbetsdagen. Studier visa att aktiva arbetsplatser har högre produktivitet, nöjdare medarbetare och lägre sjukfrånvaro.
Kosta Boda

Kosta Boda

Kosta Boda, ett av världens mest kända glasbruk, grundades 1742 i Kosta, Sverige. Med en lång tradition av hantverksskicklighet och innovativ design har Kosta Boda etablerat sig som en ledande tillverkare av konstglas. Deras produkter omfattar allt från vardagsglas till exklusiva konstverk och samlarobjekt.
Varumärket är känt för sin höga kvalitet och konstnärliga uttryck, vilket återspeglas i deras breda sortiment av färgglada och fantasifulla skapelser. Kosta Bodas designers, som Bertil Vallien och Ulrica Hydman-Vallien, har spelat en central roll i att forma företagets identitet.
Fruit Of The Loom

Fruit Of The Loom

Företaget är välkänt för sina prisvärda och hållbara kläder och har en stark närvaro på den globala marknaden. De erbjuder ett brett sortiment av kläder för både män, kvinnor och barn, som består av T-shirts, pikéer, sweatshirts som collegetröjor och hoodies samt andra basplagg. Fruit of the Loom är också känt för sin färgglada logotyp, som består av en fruktkorg med äpplen, vindruvor, vinbär och löv.
Cottover

Cottover

Cottover har en CSR-klädkollektion med särskilt stort fokus på hållbarhet och miljö. Produkterna från Cottover är kläder, kassar och väskor som har tillverkats med hänsyn till människa och miljö. De är certifierade av GOTS (Global Organic Textile Standard) Fairtrade och Oeko-Tex. Cottover är ett klädmärke som har en härlig baskollektion i regnbågens alla färger och kläder för hela familjen. De är ekologiskt och hållbart producerade och alla led i produktionen kontrolleras noga och lever upp till de höga kraven som ställs.
Titleist

Titleist

Titleist golfbollar är kända för sin höga kvalitet och prestanda. De erbjuder modeller som Pro V1 och Pro V1x, populära bland proffs för sin mjuka känsla och kontroll. Titleist investerar i forskning och innovation, vilket ger golfare den senaste teknologin och konsekvent prestanda. Används av många professionella golfare, vilket bekräftar deras kvalitet. Titleist erbjuder även anpassningsalternativ, vilket gör dem till ett pålitligt val för både amatörer och proffs.
Titleist
Swiss Peak

Swiss Peak

Swiss Peak är kända för högkvalitativa och eleganta produkter inom outdoor-utrustning, reseaccessoarer och affärstillbehör. De erbjuder robusta och hållbara produkter med elegant design och praktiska funktioner, vilket gör dem attraktiva för både affärs- och personligt bruk. Deras sortiment inkluderar ryggsäckar, resväskor, termosflaskor, powerbanks, hörlurar och kontorsartiklar. Swiss Peak är också kända för sina innovativa lösningar och moderna teknologier.
Philips

Philips

Philips är känt för att tillverka produkter av hög kvalitet. Philips laddare och kontakter har hög säkerhet och effektiv laddning. De är robusta och hållbara med skydd mot överström, överhettning och kortslutning. Deras användarvänliga design inkluderar funktioner som flera USB-portar och kompakt storlek. Philips är globalt tillgängligt och satsar även på miljövänliga alternativ, vilket gör dem till ett pålitligt och hållbart val för konsumenter. Philips har en rik historia och har genom åren forskat, utvecklat och gett oss innovationer inom flera olika produktgrupper.
Satake

Satake

Satake bygger på den japanska traditionen av damaskussvärd och knivar. Damaskusstålet smids på samma sätt som ett samurajsvärd – lager på lager viks och hamras det ut 62 gånger, vilket ger bladet dess karaktäristiska mönster. Idag har Satake ett brett utbud av knivar och köksredskap – alla designade med den japanska traditionen i åtanke samt köken och matkulturen i de nordiska länderna. Nytt är Satake Outdoor som tar matlagningen utomhus till helt nya nivåer.
Vildmark

Vildmark

Vildmark är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på termosar. Produkterna är skapade för dagdrömmande människor som älskar friluftsliv och tillverkas i världens största ståltermosfabrik, vilket gör att de uppfyller alla krav för att ge en fantastisk upplevelse. Varumärket kännetecknas av sina kvalitativa, specialproducerade termosar i form av muggar och flaskor, vilka är designade för Nordens unika friluftsliv. De är stilrena och robusta, och man får mycket för pengarna.
Thermos

Thermos

Från början var Thermos en idé och ambition sprunget ur vetenskap. Det förvandlades senare till en banbrytande hushållsinnovation om blev känt världen över. 1904 var Thermos det första företaget att utveckla konsumentprodukter med vakuumisolering. Faktum är att ordet ”termos” för vakuumflaska kommer från varumärket Thermos. Med över 115 år av arv ser Thermos fortfarande till att förenkla vardagen för sina användare.
Urban Vitamin

Urban Vitamin

Urban Vitamin är ett elektronikmärke av hög kvalitet som är speciellt utvecklat för den generation som vuxit upp med den mobila livsstilen. Vi står för innovativa artiklar av hög kvalitetsnivå som håller längre än den genomsnittliga trenden. Genom att använda rena material med en ärlig historia. Hörlurar, öronsnäckor, powerbanks är några av produkterna som kommer från Urban Vitamin.
Flexfit

Flexfit

Flexfit är ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa kepsar och huvudbonader. Flexfit-kepsar kännetecknas av sin stretchiga design, vilket gör att de anpassar sig bekvämt till olika huvudstorlekar. Denna flexibla passform har gjort dem populära inom sport-, mode- och arbetsklädersektorer. Flexfit erbjuder olika typer av kepsar, inklusive de klassiska Flexfit-kepsarna, snapback-kepsar, och justerbara kepsar. De är ofta valda för sina komfortabla och hållbara material, samt sin förmåga att bibehålla formen även efter långvarig användning.
Tee Jays

Tee Jays

Tee Jays bildades i USA 1976, men bedrivs i Danmark från 2002. Deras mål var att producera världens mest kvalitativa t-shirt för kommersiellt bruk. Tee Jays anda präglas även av specialdesignade t-shirts med unik och modern design. Och har samma målsättning med pikéer, tröjor och jackor alltid kommer från Tee Jays. Så att kunder som vill ha exklusiva premium kläder i första hand, väljer Tee Jays som det självklara alternativet.
Stormtech

Stormtech

Stormtech är ett kanadensiskt varumärke som är känt för att producera högkvalitativa, funktionella och vädertåliga kläder och utrustning, särskilt anpassade för utomhusaktiviteter och sport. Här är några av de klädtyper som Stormtech erbjuder: jackor som regnjackor och skaljackor, fleecejackor och fleecetröjor, isolerande västar, olika byxor som vandringsbyxor, regnbyxor och softshell-byxor. De har även underställ, mellanlager och baslager för att hålla kroppen varm och torr.