vi är experter på produktmedia och profilkläder

Jobba hos oss

 

 

Fronta Sverige söker affärsutvecklare/säljare

 

I en föränderlig mediavärld växer sig produktmedia allt starkare. Allt fler lutar sig mot profilprodukter som kampanjförstärkare eller varumärkesbyggare när andra media är realtidsbaserade och tenderar att försvinna i bruset.

 

Fronta har under tio år vuxit upp till Nordens starkaste kedja inom produktmedia i samarbete med leverantörer inom ledande varumärken. Inför den fortsatta expansionen söker vi nu en affärsutvecklare/säljare som kan förstärka laget.

 

Vi söker dig som ser möjligheterna och älskar att driva försäljningsutveckling. Tillsammans med våra medlemsföretag, 29 i Sverige och 10 i Finland, kommer du att jobba med försäljningsutveckling och vara den som coachar våra medlemmar till fortsatta framgångar, inte minst genom våra egna varumärken.

 

Vi erbjuder ett arbete med stora möjligheter att påverka och styra utvecklingen av kedjan till att fortsatt vara en viktig partner för våra kunder


Som person är du målinriktad, har en hög social förmåga och lätt att få med dig personer på en förändringsresa. Du tycker om att arbeta såväl strategiskt som operativt då tjänsten innebär många besök hos våra medlämmar. Vi uppskattar antal resdagar till minst 90 per år.

  • Du måste inneha B-körkort
  • Kunna hantera Engelska och Svenska språket obehindrat i tal och skrift
  • Kunskaper i Finska språket är meriterande
  • Dokumenterade affärsutvecklings erfarenheter är också meriterande.

Skicka dina ansökan, eller frågor om tjänsten, till info@fronta.se

 


 

Fronta Bromma/Skarpnäck söker projektledare


Produktmedia har en given plats i varje relevant mediamix. Därför att produktmedia i de allra flesta fall är bestående och hjälper till att bygga känslor.  Svårare än så är det inte. Och det är precis det som varje kommunikatör vill uppnå med sitt mediaval. Att nå fram och beröra.


Vi söker nu en projektledare som ska vara ett bra bollplank och rådgivare till våra kunder. Du har en intuitiv förmåga att förstå vad som är rätt för varje kund och för varje unikt tillfälle. Att sätta sig in i och förstå behoven är precis lika naturligt för dig som att göra affärer.


Du älskar att möta nya kunder, skapa affärsnytta och helt enkelt sälja, och då har du en given plats i Sveriges mest offensiva återförsäljarkedja inom produktmedia.


Välkommen med ansökan, personligt brev och CV till Tomas Ohlin, tomas.ohlin@fronta.se.
Urval och intervjuer sker löpande.

 


 

Fronta är Nordens mest offensiva kedja inom profil- och presentreklam. Fronta finns idag representerade från Malmö i söder till Piteå i norr på 29 platser samt i Finland på 10 orter.

Profilreklam på bred front

Fronta är en rikstäckande återförsäljarkedja i profilreklam­branschen. Vi finns på ett flertal orter runt om i landet och andelen medlemsföretag ökar hela tiden.

Fronta Sverige AB

Stallarholmsvägen 2
124 59 Bandhagen

Dela vår sida

© 2018 Fronta Sverige AB  |  Cookie info

 Logga in
Mottagare
Namn
Företag
Ort
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande