vi är experter på produktmedia och profilkläder

Fronta Bromma/Skarpnäck söker projektledare


Produktmedia har en given plats i varje relevant mediamix. Därför att produktmedia i de allra flesta fall är bestående och hjälper till att bygga känslor.  Svårare än så är det inte. Och det är precis det som varje kommunikatör vill uppnå med sitt mediaval. Att nå fram och beröra.


Vi söker nu en projektledare som ska vara ett bra bollplank och rådgivare till våra kunder. Du har en intuitiv förmåga att förstå vad som är rätt för varje kund och för varje unikt tillfälle. Att sätta sig in i och förstå behoven är precis lika naturligt för dig som att göra affärer.


Du älskar att möta nya kunder, skapa affärsnytta och helt enkelt sälja, och då har du en given plats i Sveriges mest offensiva återförsäljarkedja inom produktmedia.


Välkommen med ansökan, personligt brev och CV till Tomas Ohlin, tomas.ohlin@fronta.se.
Urval och intervjuer sker löpande.

 


 

Fronta är Nordens mest offensiva kedja inom profil- och presentreklam. Fronta finns idag representerade från Malmö i söder till Piteå i norr på 29 platser samt i Finland på 10 orter.

Profilreklam på bred front

Fronta är en rikstäckande återförsäljarkedja i profilreklam­branschen. Vi finns på ett flertal orter runt om i landet och andelen medlemsföretag ökar hela tiden.

Fronta Sverige AB

Stallarholmsvägen 2
124 59 Bandhagen

Dela vår sida

© 2021 Fronta Sverige AB  |  Cookie info

 Logga in
Mottagare
Produkt
Namn
Företag
Ort
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande
Extra field